Levering en montagepartner

VPS Bandenservice.nl maakt de aanschaf van een autoband eenvoudig. We kunnen de banden bij uw woonadres afleveren of bij de door u aangegeven montagepartner. Indien u gekozen heeft voor een montagepartner dan kunt u per email of telefonisch een afspraak inplannen voor de montage van uw banden. De montagekosten voldoet u bij de garage, de banden betaalt u aan ons. De verzendkosten zijn geheel gratis. Wanneer de levering op een eiland plaats vind, dient u wel rekening te houden met een toeslag.

Betalingsmogelijkheden

iDEAL:

Wij bieden u de mogelijkheid het verschuldigde bedrag gemakkelijk en snel met uw online bankrekening te voldoen. De levering van de autobanden wordt direct na uw betaling verzorgd. Uw betaling en levering worden per email bevestigd.

Bank betaling:

Indien u ervoor kiest het verschuldigde bedrag via de bank te voldoen kunt u het totaalbedrag overmaken op het banknummer dat onder aan uw factuur staat vermeld. De levering van de autobanden worden direct na uw betaling verzorgd. Uw betaling en levering worden per email bevestigd.

Automatische incasso:

U kunt ook kiezen voor een éénmalig incasso. Hiervoor dient u ons toestemming te geven het verschuldigd bedrag te incasseren. De levering van de autobanden wordt direct na het incasseren van het verschuldigd bedrag verzorgd. Uw betaling en levering worden per email bevestigd.
Mocht u vragen hebben over de betalingsmogelijkheden of de leveringsvoorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.
Tel: (070) 211 52 38
E-mail: info@vpsbandenservice.nl