Betaling en Levering

VPSBandenservice.nl maakt de aanschaf van een autoband eenvoudig. We kunnen de banden bij u woonadres afleveren of bij de aangegeven montagegarage. Indien u gekozen heeft voor een montagegarage dan kunt u per email of telefonisch een afspraak inplannen voor de montage van uw band. De montagekosten voldoet u bij de garage, de banden betaalt u aan ons. De verzendkosten zijn geheel gratis. Wanneer de levering op een eiland plaats vind, dient u wel rekening te houden met een toeslag.

Betalingsmogelijkheden:

Bank betaling:
Indien u kies het verschuldigd bedrag via de bank te voldoen, dan kunt u het totaalbedrag overmaken op het banknummer dat onder aan uw factuur staat vermeld. De levering van de autobanden worden direct na uw betaling verzorgd. Uw betaling en levering worden per email bevestigd.

Automatische incasso:

u kunt ook kiezen voor éénmalig incasso. Hiervoor dient u ons toestemming te geven het verschuldigd bedrag te incasseren. De levering van de autobanden worden direct na het incasseren van het verschuldigd bedrag verzorgd. Uw betaling en levering worden per email bevestigd.

iDEAL:

Wij bieden de mogelijkheid het verschuldigd bedrag gemakkelijk en snel met uw online bankrekening te voldoen. De levering van de autobanden worden direct na uw betaling verzorgd. Uw betaling en levering worden per email bevestigd.
Mocht u vragen hebben over de betalingsmogelijkheden of de leveringsvoorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

Tel: (070) 211 52 38
E-mail: info@vpsbandenservice.nl