Verzending:

Verzending geschied geheel gratis in heel Nederland. Uw aangeschafte banden worden supersnel op het opgegeven adres bezorgd. Als u voor 12:00 ‘s middags besteld is in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. We kunnen de banden bij uw woonadres afleveren of bij de door u aangegeven montagepartner. Indien u gekozen heeft voor een montagepartner dan kunt u per email of telefonisch een afspraak inplannen voor de montage van uw banden. De montagekosten voldoet u bij de garage, de banden betaalt u aan ons. De verzendkosten zijn geheel gratis. Wanneer de levering op een eiland plaats vind, dient u wel rekening te houden met een toeslag.

Retournering:

We accepteren alleen retourzendingen als de banden:

  • In de originele verpakking zijn.
  • De producten ongebruikt zijn.
  • Niet gemonteerd zijn geweest.
  • Producten binnen 30 dagen retourneren.

Bij retourzending is 100% restitutie van toepassing minus de gemaakte vrachtkosten bij het retourneren. Deze kosten kunnen tussen de 25 tot 85 euro per bestelling bedragen, afhankelijk van de band grootte. Het bedrag wordt aan u uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terugbetaald. Deze termijn gaat in op het moment dat deze retour bij u wordt ophaalt. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar u bent hiertoe niet verplicht.

Indien een product beschadigd of incompleet retour wordt ontvangen door ons, terwijl dit niet van te voren is gemeld, kunnen wij een vergoeding in rekening brengen. Hierbij wordt onderzocht wat de reden van beschadiging is. U bent verantwoordelijk voor de retourzending tot het moment wij deze hebben ontvangen.